CarSpace.BG

Зарежда се

За проекта

CarSpace.BG е уникален за Интернет пространството софтуер.

Сайтът предоставя уникалната възможност на потребителите да систематизират информацията за личните си автомобили. Решава проблема с безбройните бележки от сервизи и майстори, захвърлени някаде, за това кога трябва да бъде извършена следващата инспекция на автомобила.

Сайтът систематизира цялата информация за извършени ремонти дейности и направени разходи по автомобила и Ви напомня чрез E-mail( ако потребителят пожелае това ) и/или съобщения в сайта за наближаващи дати за инспекция на автомобила.

На базата на тези информация за ремонти потребителят създава Виртуална сервизна книжка за всеки свой автомобил.

Тази сервизна книжка е видима от останалите потребители на сайта, като записите в нея( кои да бъдат видими и кои не ) се управляват от потребителя добавил автомобила в сайта.

По всяко време потребителят може да създаде напомняне свързано с даден ремонт. Всяко напомняне може да бъде ограничено с времеви интревал( след 8 месеца ) или чрез показание на киломентража( след 10 000 км).

Потребителят сам въвежда стойностите на километража на своя автомобил.

Всеки потребител може да добавя обяви за търсени или предлагани от него резервни  части. Да комуникира с останалите потребители чрез дискусионен форум или лични съобщения. Да добавя / редактира публикации в сайта.

Ползването на софтуера е напълно безплатно с единсвено условие - потребителят да има регистриран профил.

http://carspace.bg/

®Всички права запазени

Дизайн и изработка MoskSolutions.com